wtorek, 18 grudnia 2012

Papirusowa przekąska

Składniki:
1 szt. "Pomysł na... Papirus" z papryką Winiary
2 kromki chleba tostowego pełnoziarnistego
Sos:
1 łyżka ketchupu
1 łyżeczka majonezu
Przepis:
Kromki chleba układamy w Papirusie na rozgrzanej patelni. Smażymy z każdej strony po ok. 2 minuty (do zarumienienia). W międzyczasie ketchup łączymy z majonezem i podajemy do ciepłych (przekrojonych na pół) tostów. Bardzo szybka i wyrazista w smaku przekąska! Papirus świetnie się sprawdził :)




9 komentarzy:

  1. Kolejny fajny i smaczny pomysł :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Tosty w papirusie? WOW! :D Chyba trzeba będzie takich spróbować

    OdpowiedzUsuń
  3. dobre na posiadówkę ze znajomymi ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. fajne tosty:) smakowicie wyglądają:)

    OdpowiedzUsuń
  5. ten ten papirus troche odpycha:D ale ogólnie niezły pomysł

    OdpowiedzUsuń
  6. próbowałam już tego papirusu, smakował mi dosyć, a pomysł z tymi tostami jest świetny :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale świetny pomysł... nie przyrządzałam jeszcze nic w papirusie, ale chyba pora spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  8. woow jestem pod wrażeniem pomysłowości:) tego papirusa rzeczywiście można w różny sposób wykorzystać:)

    OdpowiedzUsuń