środa, 4 lipca 2012

Lody truskawkowe light

Składniki na 6 sztuk lodów:
1 jogurt 0% (125g)
250g truskawek
Przepis:
Jogurt i truskawki umieszczamy w wysokim naczyniu i za pomocą blendera miksujemy na gładką masę. Umieszczamy całość w foremkach i zostawiamy w lodówce na ok. 5 godzin. I już!




12 komentarzy:

  1. jakie sliczne patyczki! Prawdziwe truskaweczki Ci sie udały. Dziekuje za udział w akcji ;]

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a dziękuję ;) wolałam różowe, ale co poradzić :) zielone też mają swój urok :))

      Usuń
  2. domowe lody truskawkowe <3 coś wspaniałego na taki upał :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ja wolą na tłusto, ale też dobre będą takie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale fajowe lodziki:D synek byłby zachwycony:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Naturalne i na pewno pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  6. Przepraszam a gdzie cukier???? No nie, tak bez cukru się nie da;-) Ale tak poza tym to lody boskie muszą być :)

    OdpowiedzUsuń