W zasadzie składniki u mnie były takie same jak w Moich wypiekach, z tą różnicą, że pożałowałam drożdży (dałam 7 g), a nadzienie zamieniłam na jagody (ok. 200g). Ale i tak wyszły przepyszne :) Ja swoje piekłam 30 minut przy 200C, ale 25 minut spokojnie wystarczy :)
drożdżowe z jagodami <3 wyglądają obłędnie!
OdpowiedzUsuńkocham kocham kocham i jeszcze raz kocham takie słodkości!
OdpowiedzUsuńUwielbiam jagody :) Takie bułeczki na śniadanko hmmm :) Pyszności!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam ♥ Pati
Tak właśnie :) zrobiłam je z samego rana... Ciepłe bułeczki z ciepłym lukrem... pycha!
Usuńbardzo apetyczne Ci wyszły!
OdpowiedzUsuńbez porównania z Panią Dorotką, ale dzięki ;) :*
Usuń:) jeeeju jak ja chcę jagody!
OdpowiedzUsuńjeszcze nie jadłam w tym roku:<
świetna alternatywa dla truskawek, które już mi się przejadły ;)
UsuńNarobiłaś mi smaka na takie pyszne i piękne bułeczki :-)
OdpowiedzUsuńA masz taką tylko bez lukru ? :D
OdpowiedzUsuńheh niestety, jam łasuch straszny :D
Usuńja ta jak zbieram się i zbieram żeby jagodzianki zrobić :PP Twoje wyglądająwyjątkowo ładnie :) jak ja bym zrobiła to wszytsko by się chyba rozleciało:)
OdpowiedzUsuńkochana nic by Ci się nie rozleciało! to ciasto wyjątkowo dobrze się trzyma ;)
Usuńświetne bułeczki ;))) bardzo lubię takie
OdpowiedzUsuń